Tonton drama Korea online

Mesti ramai yang minat drama Korea kan? Kalau xsilap, drama Korea yang membawa revolusi di Malaysia ni ialah Winter Sonata. Yela, kiranya tu la antara drama terawal yang disiarkan di Malaysia dulu. Wahh meleleh-leleh air mata waktu tu bila tengok drama Winter Sonata ni. Ditambah pula dengan kehenseman Jun Sang dan kecomelan Eu Jin. Auww i sangat tergoda la dengan Jun Sang waktu tu, sangat kehenseman dan cool. Maklum la time sekolah menengah, baru nak naik :love:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Lepas tu keluar plak cerita Autumn In My Heart, ingat lagi x? Cerita yang abang dia selalu dukung adik perempuan dia tu. Sila tekan play lagu di atas untuk mengimbau kembali zaman kejiwangan.  Lagu tu sangat meruntun hati la, sedih tapi best. Ada cerita cinta lama di sebalik lagu tu sebenarnya. Cinta monyet. Kekeke

Ehh, apa je ni merepek sampai lagu segala bagai. Hari ni nak memperkenalkan satu website di mana korang boleh tengok drama/movie from Korea/Japan secara online. Tapi kena sabar la, tunggu dia buffer dulu then boleh la tengok. Benda ni telah lama diperkenalkan oleh si Hantu Korea tapi direfreshkan kembali oleh *ehem*. So, kepada korang yang suka tengok tu, leh la cuba usha website ni. Selamat menonton!

Klik sini : MySoju.com

P/S : saya ske cite My Girl
P/S/S : Gong Chan ialah kekasih kesukaan saya. Sila jgn merampas!

07
Nov 2008
POSTED BY
DISCUSSION 48 Comments

48 Responses to : Tonton drama Korea online

  1. tulangikan says:

    saya chenta Rain dalam FullHouse..
    hampir setiap hari tengok FullHouse..
    until now tau.. haha…
    saya mau jadi Ji-Eun! :wow:

  2. menteil says:

    aku suka citer yang jang nara berlakon….

    lagi satu aku suka cite my sassy girl.. hehe..

    tapi dulu la..
    skang tak la..

  3. queenrara says:

    ahh memang hot hot lh
    mmg suka gila cerita korea cmni :P

  4. callister says:

    haha..sy xsuke citer korea..

    satu2nya citer korea yang sy suka adalah bad boys..
    itupun bukan tv series tapi filem..
    sedih gile..
    bukan psl org bercinta tapi mcm mana korea leh dpt revolusi..

  5. |1f34|-|1r3 says:

    aku benci citer korea..serius !!!!!

  6. yasha says:

    erk?? dulu jew minat.. tapi skang macam malas nak melayan..
    adeyh la..
    terlalu mengalir air mata.. daku meluat.. hagaggaga~ :lala:

  7. Ryehana says:

    aku minat citer korea ni masa dulu2 jer… skrg dah kureng… xde masa nak menonton drama yang berjela… aku kan mudah bosan… huhu

    tp faveret aku adelah movie yang ade pelakon kesukaan: Choi Ji Woo dan Kwon Sang Woo. Aku ade set original citer Stairway To Heaven. minat nyer pasal… huhu

  8. ezany says:

    sy lagi suke cite jepon.. cite korea kdg2 jer tgk..
    contoh mcm Successful Story of a Bright Girl, My Love Pattzi..
    feveret korean actress.. jang nara.. :love:

  9. fizzonline says:

    sile betul link Hantu Korea… anda telah melakukan kesalahan.. hahaha…
    you ni.. I dah masuk da MySoju nih.. da bnyk gak I tngk. ngeee.. kantoi… :sad:
    papai.. I nak g kursus tawen.. eh silap.. kursus asas perniagaan…
    wawawa… :happy:

  10. hana says:

    ibu daku memang die-hard- fan :wow: pada kang jung sang sampai :cry: tgk cd berkali-kali
    :wow: tapi daku suka hanayoridango sebab hana itu daku :haha: (slalu perasan)
    :lol: izah, sila jgn menduakan pelukispotret dgn gongchan :lol:

  11. i pon ske gong chan…waahahaha

  12. comot baik says:

    ada satu agik yg besh gak…
    http://www.dramafreak.tv..
    cni pon byk gak n besh gakk..
    jom lyn korea….
    beshhh…..
    kn mrs choki…?
    wewe~

  13. ima says:

    ooo cik choki…
    patut la tny i da tgk last entry u ke blum…
    u perli i kt stu yer…
    i bkn hntu ok..u yg rmpas takhta i… :lala:
    hehe

  14. Ima pn dh tahu laman web ni..kakak Ima yang bagitau..Ima suke bangat cite Full House..cite My Girl best gak.. :wow:

  15. Aliya K says:

    wah! lagu kat atas tu sgt sdp! tp sygnye kejap jek.. huhu.. ye, cte autumn in my heart sgt sedih.. berair mate..
    hmm. ada lg website slain tu.. http://www.crunchyroll.com
    kat sni, drama jepun, taiwan n korea ada. Anime pun ada juga. best! :wink:

  16. Sara says:

    Haha.. Drama Kore.. suka suka suka

    Especially My Love Pattzi. Jang Nara berlakon. Cute jer muka dia.. muhahaha :happy:

  17. CoklatChips says:

    Aku suke tgk Korea Selatan lwn bola.

  18. puteri says:

    ape tjuk cite drma korea yg abbgnye dkug adk eh?lupa la :love:

  19. Hisyam says:

    jangan lupa check http://www.crunchyroll.com pun :)
    eh….aliya dah tulis :lala:

  20. arisa says:

    oh no!!
    gong chan aisya punya dulu!!!

  21. sickchild72 says:

    hahahaha. weyy.
    blog ko da matang uh.
    bhahahahahaha.
    ko ni. aku da nak final ni. ngajar aku yang bebukan.
    hahaha.
    kan da duk lekat je kat laptop ni ha tgk movie korea. adoiiyaiii.
    won bin!! kau hensemm!!

  22. Pingback: Kalau mencari jejaka kacak/jambu, datang la ke blog Chokilala | Chokilala.com

  23. sickchild72 says:

    tiba2 ase cam nak tgk cite korea.
    cepat2 aku cari entry ni.
    ahahaha.
    camne ko wat yang lagu tu.
    cam jeles ok.
    ajar2.

  24. this website da jadi my current television.huhu.and the way dorang update crite2 baru mmg sangat pantas.for korean addict yg ada astro this coming 19 feb boys b4 flowers@hana yori dango@kkotboda namja akn disiarkan.*iklan sekejap*huhu. :happy:

  25. z4nvi says:

    lg satu nk tgk cte korea http://www.sonakbi.net :)
    on9 streaming tp now xtau ade lg ke x :D

  26. anizpyo says:

    love boys over flowers drama.. xpecially gu junpyo

  27. asandra says:

    i love u lee min ho (gu jun pyo) drama boys before flowers.lagu yg di mainkan dlm drama ni semuanya best2.sesiapa yang menonton drama ni mesti gila habis.

  28. jimmy mrr2 says:

    He he.. aku pun ade wat post pasal MySoju gak (http://mrr2.com/357-mysoju-korean-drama/ )

    Walaupun site die simple, tapi alexa rank die tinggi nak mampus.

    Ps: Yups… my girl memang best..

  29. Pingback: Nobody But You Wondergirls Versi Robot | Chokilala.com

  30. Pingback: Drama Korea Yang Menjadi Pilihan Mak & Ayah Aku | Chokilala.com

  31. ct aisyah says:

    cuba you all try tgk you and i-korea dan hanazakari-jepun.memang best sgt sampai nak tonton banyak kali.cerita begini bagus untuk beri semangat membuatkan perasaan selalu rasa gembira dan hati berbunga-bunga.sesiapa yang ada cerita yg best kasitau ya!

  32. Naj'wa_Wakaka says:

    SUKEWW sangt cite an.jell you’re beautiful
    bestttt sangat lagu cite nie pun best ~wht should i do~
    n yg laen punya laguuu
    i love AN.JELL

  33. iqah nur says:

    sy SUKEWW tgk ceriter ‘HE’S BEAUTIFUL’ HERO HERO dier handsome!!!!! sy pon suker lagu dier… LOVELY DAY…

  34. ayen says:

    tgk mary stayed out all night lg best..kat soju pown ada gak…you’re beautiful mmg best..aq ske lgu without words

  35. aisya says:

    sape xtngok korea rugi…saya dr umur 10thn dah tngok korea drama

  36. zhajian says:

    Secret garden bessss giler…
    hero yg macho dan heroin yg cool…
    kyaa…i’m going to be crazy…

  37. princessdila says:

    hola..!!!

  38. KhatGrafik says:

    Oshin jugak yang best hahaha…

  39. ais23 says:

    Satu hari husband bawa balik cerita korea secret garden. The bestlah cerita ini.saya dah tengok 10x juga rasanya.jalanceritanyaunik. Kalau boleh nak cadang tv3 supaya tayang cite ni kat tv.mesti meletup.

  40. ais23 says:

    Boys over flowers pun best juga.

  41. nora syikin says:

    saya minat sgt2 cter korea,,
    sekarang saya minat cter korea
    yg dilakonkan micky yoo chun JYJ
    saya suka tgk cter I Miss You n Rooftop
    Prince…best sgt3

  42. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However
    I am encountering issues with your RSS. I don’t know the reason why I am unable to join it. Is there anyone else having similar RSS issues? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanks!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>