Hadiah Kahwin Yang Comel

Buntu sekejap fikir hadiah kahwin apa yang nak diberi kepada Ryehannaz. Taknak la bagi hadiah perkahwinan yang tipikal sangat contohnya macam set pinggan mangkuk, seterika, cadar dll. So yesterday la. Hehehe

Fikir punya fikir, bagi something yang fun pun menarik juga ni. Contact Azreen Chan melalui email, dan terus deal untuk upah dia lukiskan frame gambar untuk Puan Ana si pengantin baru tersebut :D

The whole process took around 2-3 days je kot. Laju juga Azreen Chan ni buat, kalau aku mesti terkial-kial, maklum la tak reti langsung melukis. Aku pilih tema pengantin Melayu yang dikelilingi panda sebab Ryehannazz kan suka dengan panda. Jadi, inilah hasilnya..

Comel tak? Bagi aku, comel dah. Aku suka apa-apa je yang comel. Fahrin Ahmad pun boleh masuk kategori comel. Hehehe. Harap-harap Ana suka la ye dan sudi letak frame ni dekat rumah Mr Chubby Cheek dia tu nanti. Ini je yang termampu & ikhlas daripada aku & Encik F (Oh, Encik F & Ryehannazz adalah kawan juga)

Kalau korang berminat untuk nak buat frame macam yang aku tempah tu, boleh contact Azreen Chan melalui e-mail yang terdapat di blog beliau. Ataupun korang like je fan page Azreenchan, macam sekarang ni dia tengah banyak jual frame tapi dekat frame tu ada ruang kosong so that dia boleh customize nama korang

Pertama kali tahu pasal Azreen Chan ni sewaktu tengok rancangan Nasi Lemak Kopi O di TV9

Post ini adalah scheduled post di mana besar kemungkinan waktu ni aku berada di Muar menemani atok aku sambil ditemani oleh Cik Merah aka PSP yang baru dibeli tempohari. Hoho. Nama Cik Merah tu belum finalize lagi. Nantikan post pasal Cik Merah tu akan datang, aku tengah syok main lagi. Online pun dah kurang sikit sekarang ni. Ahaks!

23
Jun 2010
POSTED BY
POSTED IN Peribadi
DISCUSSION 26 Comments

26 Responses to : Hadiah Kahwin Yang Comel

  1. lynn says:

    cantik cantik cantik!

    p.s: tiba2 teringat fahrin ahmad kat cerita artis malaysia semalam. thanks for the info cik choki. kekeke

  2. penyubiru says:

    wah! cantik & comel sekali. ada banyak panda lagi la makcik tu suka. :p

  3. encek K says:

    wahh menarekk.. tp kalo saya kawen nnt sila bagi adiah seperti berikut yer.. tv full HD bravia atau PS3 atau Peti ais yang leh muat 5 orang atau iphone 4g atau kesemuanya sekali

    kih kih kih..

  4. azreenchan says:

    Cik Chokilala,

    I’m really glad you like it!
    Harapnya kwn cik pun suka jugaa..

    Thanks for the support yea :D

  5. ezany says:

    wahh.. comel2.. nak usha2 blog tu gak la..

  6. menteil says:

    serius memang comel…
    ada ke aku kata pampers semalam.. adeh

  7. lilacfla says:

    aww comelnyaa….. mahal tak?

  8. ev says:

    eh comel gila!sangat unik!

  9. nesca says:

    wah comel~ nanti hadiah kahwin ko nak kasi apa plak? hint2 la sket haha

  10. Piston Pecah says:

    kreatif cik cokilala nih…

  11. Loq says:

    Ini memang cute!!! Aku kawen nanti ko bagi la macam ni jugak.haha ;p

  12. yonna says:

    serius comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! rare hadiah ni :p

  13. Ryehanna says:

    wahhhh!

    comel! comel! i like!

    panda-panda pun muke cam ganas je.. sangat unik! hehehehe…

    thanks chokilala and encik F…

    sukenya!! xsbr nk dpt! :D

  14. Rjuna says:

    aku teka panda jer yg betul, yg lain out haha comel-comel, azreen chan pon comel juga

  15. TMUkmkd says:

    nasib tak taruk url kat situ hahaha

  16. paeh says:

    comel wooo… nnt aku kahwin aku nak hadiah PSP tau. hahahaha. baru geek

  17. acaPAWN7 says:

    Oh, tepat sikit je ape yg aku teka hari tu.. Cop panda tu da betul da, hahah!

  18. Nine says:

    serius lawa, suka ngan design & ada nama tu..sebab bagi hadiah frame camnih org senang ingat kita sampai bila2…lagi pun trademark Raihana (panda) tu duk ada..hehe..

    Thanks 4 the idea Izah :)

  19. miss lolly says:

    hohoho.

    comeeiiiiiiii~~~

  20. syahirul says:

    pergh good la kreatif la dia… best present of da wedding i think..

  21. kamaryeah says:

    nicenye~
    suke sgt~
    hadiah yg sgt unik~

  22. ug4u says:

    jom tengok hadiah,..antara yg termurah di malaysia

  23. Acid+ says:

    Old en3 memory.Sweet. :)

  24. izah says:

    salam kak bulan 3 nie anty saya berkahwin jadi saya tak tau nak bgi dea hadiah apa,jadi saya bercadang nak bgi dia frame yg kawan akak buat tu . nie number saya klw ada apa2 just call me!

    p/s: klw call saya ayah sya yg angkat jadi tanya “izah ada ?”saya ni kwn dia ” number phone saya 0148535777
    FACEBOOK: izah lyanah (pakai tudung hijau kuning)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>