gambar jejaka kacak..

minx maap, minx ampun bebanyak dulu..
sbb post kali ni mcm ada unsur kegatalan yg bole tahan mengenyamnye

aku rasa comment mesti hangat pasni, sbb mesti ada yg xpuas hati
terutamanya lelaki la.. tp yg pompuan mesti cuci mata nye.. kihkih!
ala, org laki je asek letak pic adik manis.. aku pun nak gak letak pic abg kacak

picture jejaka2 ni sume aku kutip from website mane ntah
dorang sume ni masuk CLEO bachelor, tahun bape ntah? 2005 kot?
time tu tiap2 malam aku belek magz CLEO tu, sbb suka tgk ashraff muslim
tp skrg da xsuka pun.. sangap ahh.. tp kalau dpt, xlepas la.. kihkih!

so, apa tunggu lagi? jom cuci mata!
kita mulakan dgn calon pertama.. jeng jeng jeng!


haaa.. ni la pic yg aku tatap tetiap hari dulu
ashraff muslim. time tu dia blom t’kenal lagi mcm skrg
dia jadik cover CLEO. sgt hensem woo. bagi aku la =)
tp skrg aku da xsuka dia sgt da pun..


haa.. yg ni plak jeremy little namanya. comel gak
dia la pemenang CLEO bachelor tahun tu. dia jadik cover dgn ashraff
kalau tgk btol2, dia ni mcm xde bibir. nipis sgt. sexy gak. errr..


dia ni plak xde la hensem mana pun. dgn najis lalatnye lg
aku pilih sbb dia ni jambu abes. eii jenaka la lelaki jambu2 sgt ni
aku xsuka dia pun, suka tgk je sbb dia jambu nyum nyum~


yg ni plak aku panggil abg manis.. eiii manis gile senyuman dia!
aku xtau la, tp mmg aku ske sgt tgk senyuman dia. ngeee
leh x nak carik bf yg senyuman camni.. pastu suh dia senyum je memanjang =P


kaer pun ada masuk thn tu. ske la tgk, sbb smart n nampak matang
yela, masa dlm AF si kaer ni kan mcm lembik2 sket je
lgpun senyuman dia mcm ade sket rupa Mr A(ex-bf daku) la.. erm..
err.. amad.. hope u’re not reading dis.. huhu


fuhhh.. panas x post kali ni?
aha.. tu pandangan peribadi aku je.. stkt suka2 tgk je..
bkn suka btol2 sampai berangan nak kapel ke mende ke
eleh, org laki pun suka gak kan tgk pompuan cantik?

akhir sekali pesanan daripada penaja
baik itu wajib, hensem itu bonus ^_^
(P/S : doakan daku bertemu dgn chenta hatiku cpt2.. kihkih!)

try mouseover link ni : http://www.myonlinehoster.com
blog ni dah pasang sweettitles~ yeah~

07
Aug 2008
POSTED BY
POSTED IN Peribadi
DISCUSSION 45 Comments

45 Responses to : gambar jejaka kacak..

  1. Fizz says:

    weeweeeet…

    daku sedar skrg ni…
    daku tidak la sekacak mereka… lebih baik daku membawa diri…
    daku bukan siapa-siapa…

    hahahahhahahahahhahahahaa…!!

  2. c!k uly tEpoNg says:

    hahahah…fizz..tape..k.aida ade..wekakah..

    haip cik cukis…sgat panas2…aises..nnt cr lg calon untuk tatapan bersama..he

  3. adil says:

    bgs2… lawa kn sweet title. hehehe…

  4. razifmustapha says:

    ni la first time aku baca postingan yang ada unsur-unsur gersang dan sangap. hahahaha… ko bawak mandi bunga la izah, cepat dapat pakwe

  5. Dayu says:

    gatal ye kamu cik choki..*merenyam..bgtau mak kang*

    cuci la mata tu selagi boleh choki wehh..kang dh dimiliki kang tak boleh..

    pape..akak doakan lah impian ko tu menjadi kenyataan..
    Hanya yang terbaik untuk kamu

  6. dayah@yasha says:

    wehehehehee!!
    suke2 post kali nie!!
    dapat tgk2 laki kacak!!
    wahahhaha…~~

  7. ezany says:

    nape gambar daku xde.. :heran:

  8. Aida Zahrol says:

    uuuu… suka gyle ashraff muslim…nak berangan jd gf dia sat…hahaha

    kaer pun sama..euwww..sepsi!!!

  9. ixora says:

    ahhhh..daku teruja…

  10. miZ_eChaa says:

    waaa… post yg membuatku segar bugar
    muehehehee…. =)
    letak la ayam n aditya ku..
    *lalalala.. windu sama dia*

  11. Anonymous says:

    Perghh..unsur kegatalan yang sangat menyerlah..

  12. kaizer says:

    anonymous tu aku..pakai pc gg ni sengal sket..hehe..

  13. .: RuFaI :. says:

    urghhh izah…what happen to u…hehe…cuci mata eh…taula umur da smakin nk mningkat dewasa…xpe akak doakn smoga izah dpt yg handsome2 cam asyraf tu eh…amin~~~

  14. Ryehanna says:

    Hohoh…gmbr si ashraff muslim tu yang ko semakkan di blog aku watpe? kalo ko upload kaer yg comey itu pon besh…

    tapi xper la…mmg semua hencem2.. layan………

    heheh…

  15. ad kecikbesau says:

    ahaaa…jejaka2 tuu..

    anda datang bulan???
    ekekekekekekekek~

    tamo komen lebeyh2
    nnt parah kene fire~
    wakakakakakakak~!!

  16. topo says:

    aku rasa comment aku yg sebelum ni kene delete… hahahahah

  17. Cik Choki says:

    lantak aa. blog aku. comment ko tu x reflects aku ok. lgpun, post ni for fun je. ingat aku sangap sgt nak ada bf. huhu

  18. Mr Am says:

    Hey.. aku pon kacak gak.. tapi xde pon gmbor aku kat sini

  19. ixora says:

    oh cik am kacak…wakakah…

  20. Mr Am says:

    hek eleh.. keconye cik xora ni..

  21. Eriyza says:

    Hohoho!
    Cik Choki sdg mencari chenta.
    Semoga ketemu idaman hati. :)

  22. chokilala says:

    psstt.. tgk2 balik entry ni.. ada org google.. skrg dah bertemu chenta hati.. saya chenta fashar! :love:

  23. Pingback: Kalau mencari jejaka kacak/jambu, datang la ke blog Chokilala | Chokilala.com

  24. farhana says:

    saye suke…..sangat ngan awal ashari tu.die tu hensem la.:D

  25. eka adriana says:

    Aiy nk berknalan bleh. sye sdang single…

  26. oreo conectov says:

    cinta3 ,,aq jtuh cnta,
    dn stersnya asa ini saluw tjdi n x pna bepura ,,
    ati aq anya tok drimu aq bhgia anya bila kmu bhagia..

    ah2 jiwg lak,,

  27. alief says:

    wekkk..x hensem langsung..budjet jer lebih…pungkok ang sungguh….hensem x pa jugak….nak termuntah aku…baik keling botoi hensem lag….

  28. aQu says:

    asal korang suke ssgt dgn ashraf muslim ek ??..
    da b’istri da…cer tgok2 plak pic jejaka encem bwah pic ashraf muslim korang..yg pkai bju biru tu…dgn lesung pipit nyer dalam…msty rmai gulz yg t’pikat kt dye an??..
    spe nme dye ea ???..

    • bikho says:

      ashraf muslim 2 ensem btol!!bbir asraf muslim 2 pink btol..girl2 yg tngok pown cayo..
      bkn aq nk ckp tpi knyataan..
      aq yg tngok pown cayo,tpi xde larh aq t’glew2 kn cgt..
      t bni dye mrh lak..
      tpi,pic yg bwh asyraf muslim 2 cute r!!..
      ad lesum pipit ag..

  29. bikho says:

    assalammualaikum..leh aq join n nyampok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>