Senarai 8 Lelaki Kacak & Jambu Dari Seluruh Dunia


Huh? Post jejaka kacak lagi? Hei, budak Chokilala ni dah xde kerja lain ke selain daripada buat post yang bermotifkan lelaki kacak & jejaka jambu ni? Hoho. Sebenarnya bukan apa, memandangkan sejak kebelakangan ni selalu xde idea, jadi aku tulis je la berdasarkan keyword sesat yang datang ke blog ni. Paling kurang, xde la orang tu hampa sangat bila tengok ada post yang berkaitan. Ehiks!

Post jejaka kacak ini terhasil daripada tokok tambah senarai yang sedia ada dan turut dimuatkan adalah sedikit survey secara rawak terhadap rakan-rakan perempuan yang telah aku jalankan melalui Yahoo Messenger

Sepantas kilat mereka semua jawab. Oo.. Semua ni miang ye!

Dalam survey tersebut, aku bertanyakan tentang siapa yang pertama sekali terlintas di fikiran apabila bercakap mengenai lelaki hensem di Malaysia? Hoho. Jadi ikutilah hasil kajian yang telah aku jalankan mengenai lelaki kacak dari Asia dan Malaysia. Hihi. Post ni untuk suka-suka saja ye, mind you!

lelaki-jejaka-kacak-jambu-mutaib

Putera Mutaib, cucu kepada King Faisal

lelaki-jejaka-kacak-jambu-imran-abbas

Imran Abbas, model dan pelakon dari Pakistan

lelaki-jejaka-kacak-jambu-tarkan

Tarkan, penyanyi dari Turki

lelaki-jejaka-kacak-jambu-hamdan

Sheikh Hamdan, putera raja dari Dubai (marvellous!)

jejaka-lelaki-kacak-hensem-jambu

Berikut pula ialah senarai jejaka kacak dari pilihan Malaysia yang dipilih secara rawak oleh para gadis daripada Yahoo Messenger aku. Hohoho. Senarai ni random je tau, sebab rupa paras ni kan subjektif. Tapi 4 nama ni yang paling banyak naik melalui survey yang aku jalankan tu. Memang hensem pun. I like~ Hihi

  1. Fahrin Ahmad
  2. Aaron Aziz
  3. Hans Isaac
  4. Ashraff Muslim

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Oh, nanti dulu! Masih ada seorang lagi jejaka!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

muka-buruk

Hohohohohohoho! Kan dah cakap tadi ada 8 je? Mana ada lagi dah. Wakenabeb~

07
May 2009
POSTED BY
POSTED IN Kelakar
DISCUSSION 84 Comments

84 Responses to : Senarai 8 Lelaki Kacak & Jambu Dari Seluruh Dunia

  1. haha…. entry yg bagus untuk wanita di luar sana yg nk kn lelaki hensem.. :D

  2. Ali ridha says:

    laki orang pun ang nk bubuh senarai gak…………….

  3. RENYL LOR says:

    sy suka yg last…hansem habiiisss…tak kontrol2

  4. fyrah says:

    hensem giler lah asraf tu kenapa dia tak jadi no.1 je. tak naklah fahrin

  5. ijoy says:

    Kaulah bidadari dalam hidupku
    Yang selalu hadir di dalam mimpiku
    Bunga yang selalu harumi hariku
    Anugerah Tuhan yang sempurnakan ku

    Bila kau jauh
    Aku selalu rindu
    Bila kau ada
    Hatikan berbunga

    ku akan selalu menjadi bintangmu menerangi gelap dan mimpimu aku setia disini mengusap tangismu menemani sunyi di hatimu

  6. PKAH says:

    ensem panya..skit pon xensem..muka cam apa g..bek muka kawan aku yang baru abis kolah knmarin dulu lagi ensem..hehe..

  7. mior says:

    Allah beri 1% sahaja kacak kepada lelaki kat di atas , 99% kepada Prophet Joseph (Nabi Yusuf A.S). Masha Allah

  8. ezani says:

    Anuar Zain pun Hensem kot…..

  9. azrida says:

    ashraf muslim….hansem nye….
    bergetor tangan bila bercakap dgn dia ari tu…hehe..
    best giler….

  10. zaki says:

    yang last… tu mmg paling jambu di antara yang paling jambu..
    kalah gadis sunti yang paling comel n paling cantik di atas muka bumi ni… hahhahah..

    kalu megan fox tgk laki ni.. mmg meleleh air liur…

  11. insanhina says:

    biasa saja

  12. fiqry says:

    apasal shaheizy sam tak masuk dia kan hensem juga???

  13. AL- says:

    tapi nabi yusuf gak No.1 hesem d dunia ni.

  14. aliep says:

    muka mcm owng gilla…ampa kata hensome….butuh weyyyyy…..aku hendsome lg……….gua cau luuuuu!!!!!!!!

  15. farina... says:

    butuh…..butuh…..butuh…..babi harrram jadah…..pelik kowt wey….aku ney awex cunnnnn!!!x lyn la lelaki mcm ampa…..wey jom kita wad seks….sapa nk kat aku mai la….

  16. jolan says:

    yang omg tu ligi hensem dari semua hahahaha

  17. lizwadhofrank nana says:

    besht giler yg last skali 2..huhuhu

  18. ifa kaifa says:

    perrrggghhhhhhh fizo omar la yg paling encem n paling chubby..i love u fizo

  19. iLyana says:

    hahaaaaa…nak pecah perut aku gelak..yang last sekali tu yg pling..huhuuu…
    ncem abesss!!! kahkahkahhhhhh!!!!!!!!!
    edeh..edehhh!!!!!

  20. eyka says:

    encem glew yg last ckli 2,,,,,,,ade sape2 tergode x????

  21. Nur Nadia says:

    randy panggalila! lagi kacak!

  22. kechik_kepit95 says:

    yg candidate ke-9 tu , hensem gile-2 la ! nx usha bule ? ahahah !

  23. sara says:

    Paling hensem pernah i tengokkan,ade sorang finalist so you think you can dance,x ingatlah name die…perh..hensem giler..i think die lelaki paling kacak kat dunia untuk waktu sekarang..lau korang tengok cormfirm cair…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>