Azan TV9 oleh Adik Muhammad Mari Bertaranum

azan_tv9

Keyword seperti azan TV9, mari bertaranum, adik muhammad mari bertaranum, download azan tv9, adik muhammad al hafiz dan download bacaan al-quran adik mohamad adalah keyword yang biasa orang cari di search engine seperti Google dan Yahoo! untuk blog Chokilala. Kemudian, mereka akan landed ke page Juzuk Amma oleh Adik Muhammad Al-Hafiz

Mungkin mereka yang mencari keyword-keyword seperti di atas agak hampa kerana dalam post tu aku cuma selitkan sedikit informasi tentang Adik Muhammad Mari Bertaranum. Oleh kerana terlampau banyak sangat keyword seperti itu yang datang ke blog Chokilala ni, maka aku cuba la tunaikan harapan mereka terutamanya kepada yang mencari-cari sumber untuk download azan TV9 oleh Adik Muhammad Al-Hafiz

Azan TV9 oleh Adik Muhammad Al-Hafiz Mari Bertaranum

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Right click & Save target as..

Harap kepada yang mencari keyword seperti azan TV9, mari bertaranum, adik muhammad mari bertaranum, download azan tv9, adik muhammad al hafiz dan download bacaan al-quran adik mohamad di Google mahupun Yahoo! berpuas hati la dengan post ni. Bagi mereka yang mencari album penuh, sila beli yang original. Hehehe. Selamat berhujung minggu :)

P/S : Cuba teka keyword paling hebat di Chokilala untuk Google dan juga Google Images. Lol :P

21
Feb 2009
POSTED BY
POSTED IN Download
DISCUSSION 16 Comments

16 Responses to : Azan TV9 oleh Adik Muhammad Mari Bertaranum

  1. TMUkmkd says:

    kata orang mahu melihat bagus atau tidak seseorang guru, lihat pada anak muridnya..

    guru dia bukan calang2 semua :)

    malah lagi bertalaqqi

  2. menteil says:

    oh? ade album eh?
    tak tau lak.. hehe..

    adik nie pon aku tak tau.. teruknyer…

  3. sickchild72 says:

    semestinya keyword femes dalam blog ko adalah ;

    1- lelaki bogel
    2- lelaki kacak
    3- lelaki hensem
    4- lelaki comel

    warkhahahaha. tambah lagi satu

    5- bulu.

    kah kah kah

  4. the12 says:

    terharu jugak bila tgk budak kecik mampu bertaranum cmtu..

    isk2. jahil sungguh aku.

  5. aman says:

    hoho..
    mesti gumbira sumer visitor yang masuk guna SE lepas nie..huhu
    BTW, thanks for the audio. :D

    @aman : hoho. blog ni memang depends on search engine pun :P

  6. catzer says:

    Wargh..bagus ni download dan masukkan ke script azan kat laptop ni.. :)

  7. Merah&hitaM says:

    OTW donlod dengan kelajuan internet kolej yg hampeh….
    estimate time siap donlod: 5minute more..hahahaha…
    mesti sedap kan dak ni azan…sbb tu org dok cari…
    bagus2 teruskan usaha anda….

  8. KNizam says:

    sedap la suara dia. mmg best !

  9. oDiN says:

    Wah .. pandainyer kakak chokilala menggunakan SEO sepenuhnya
    bila nak bagi lightning talk ?
    hehe

    @oDiN : erk! kalau aku bagi talk pasal SEO, nescaya kuar la lightning di utem. hoho :P

  10. fuhhh.. dahsyat.. klau adik ni tanding azan ngan aku, sure aku nangis punya la. huhu.. :err:

  11. eleea says:

    =)
    Akan doload kemudian
    intenet opis…
    errrr….
    tahla…
    ampes…
    =)

  12. Khai says:

    thanks for sharing…

  13. cookdong says:

    sedap..tajwid alhamdulillah xda y cacat

    @cookdong : yeke. hehe. tahu dengar je. xtau identify tajwid. hehe

  14. cena says:

    hmm dah tiada eh, ala….terlambat den

  15. cena says:

    dah tiada ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>